За нас

Не винаги ти е нужен план. Понякога просто трябва да си поемеш дъх, да се довериш, да се гмурнеш и да видиш какво ще стане..."

Ние от „Ивент Академи България“ имаме удоволствието да Ви представим най-новото от света на забавленията и туризма…но в едно по- различно измерение. Измерение, където Вашето корпоративно събитие, тийм билдинг, сватба, фенси-парти, клубно мероприятие или парти екскурзия ще достигне градус, който би стопил всеки стереотип. Дългогодишният ни опит в бранша, ни е научил как да сме „отличници“, а артистичните ни души – как да влагаме късче живот и уникалност във всичко, което правим. И понеже сме посветили работата си на идеята да оставим истински удовлетворени и щастливи Вас – нашите последователи, ние се научихме да познаваме и анализираме всяка частица от потребностите и желания Ви.

Всичко това ни даде знание. Знание за необходимостта от емоция в работния колектив. Знание за това колко е ценна усмивката на любимата, докато изживява сватбата на мечтите си. Знание, че всеки човек се ражда с неутолима жажда към магията на музиката, танците и тръпката, която може да донесе едно шеметно парти. Знание за пътя. Пътят на парти пътешественика, за когото времето никога не стига… а не стига, защото просто трябва да бъде овладяно.

Овладейте го с нас и се отдайте на нашите парти екскурзии, които ще ви оставят без дъх. Подарете си нон-стоп купон на фона на най-емблематичните дестинации, които ни предлага разнообразният свят. Насладете се на съчетание от красива природа, топли морски плажове, пеперудени флиртове, студени коктейли и разбира се взривяваща сетивата музика от любимите Ви изпълнители. Сплотете работния колектив с един различен тиймбилдинг и съвсем не чакайте шефа Ви да го организира. Подарете си рожден или сватбен ден, облечен в звуците на нежна цигулка, който ще помните цял живот.

Просто се отдайте на мечтите си и ги изживейте…

Какъвто и да е поводът, ние от Ивент Академи България сме до Вас и екипът ни от креативни професионалисти е готов да работи денонощно за създаването на една незабравима емоция… Вашата емоция!